Bine ai venit in universul Iehana

Termenul japonez “Iehana” poate fi tradus prin “Casa Florilor”. Acesti doi termeni descriu perfect filosofia japoneza in ceea ce priveste natura. Echipa de experti Iehana, impartaseste aceasta filozofie, ale carei idei si principii ne inspira si ne ghideaza in crearea produselor noastre exclusiviste organice.

Toate produsele Iehana, sunt 100% naturale, fabricate exclusiv din ingrediente naturale precum: Apa Kangen, uleiuri si unturi presate la rece, plante medicinale si cel mai important ingredient dintre toate... multa pasiune. Va garantam ca toate produsele Iehana Cosmetics NU contin ingrediente chimice, parabeni, uleiuri minerale, silicon sau coloranti sintetici, etc. Plantele medicinale din formulele noastre unice, sunt obtinute exclusiv din culturi ecologice. Folosim numai ingrasaminte vegetale naturale pentru a sustine culturile Iehana.

 

Ce este Apa Kangen?

Cuvantul ,,Kangen” provine din japoneza si reprezinta „intoarcerea la origini”, fiind de o puritate excelenta, ca apa, se gasea pe pamant inainte de poluarea acestuia. In trecut, oamenii obisnuiau sa mearga in muntii Himalaya in cautarea apei potabile, cu o formula alcalina hexagonala. Acest lucru era cunoscut ca fiind foarte benefic in prevenirea bolilor, acesta fiind si motivul pentru care compania Enagic a decis sa breveteze acest dispozitiv de alcalinizare si de purificare al apei. Compania a inceput productia acestor dispozitive inca din anul 1982.

Oxidarea este principala cauza a imbatranirii si a deteriorarii celulelor corpului nostru. Din pricina nivelului excesiv de poluare din aer si apa, suntem supusi in mod constant substantelor acide, ceea ce duce treptat la “imbatranirea prematura” a celulelor corpului nostru. Apa de la robinet, apa minerala sau apa plata sunt microstructuri ce contin 15-20 molecule in fiecare grup, iar cand este consumata, apa este absorbita lent si aproape imediat eliminata, fara hidratare la nivel celular. In schimb, Apa Kangen este convertita in molecule mici, crescand capacitatea de hidratarea celulelor. Apa Kangen ajuta sangele sa neutralizeze substantele acide din organism. Este apa care ajunge spre creier in 60 de secunde. Mai mult de atat, potrivit unor studii recente, cercetatorii au demonstrat ca, in mediul alcalin, cancerul nu se poate dezvolta. Beneficiile Apei Kangen: antioxidanta, alcalina, ionizata, bogata in hidrogen, cu propietati de restructurare. Formula moleculara a Apei Kangen este: H-OH, rezultand faptul ca este o apa vie. Apa Kangen este un antioxidant puternic, mai puternic decat vitaminele, datorita nivelului ridicat de hidrogen activ, ce poate elibera cantitati mari de electroni liberi in corpul nostru.

Avem convingerea ca produsul nostru exclusivist are puterea de a capta si de a transmite dragostea noastra pentru natura infuzandu-va cu minunata putere de vindecare din plante, astfel incat sa puteti pasii in fiecare zi, mai aproape de natura. Suntem incantati ca va putem face sa redescoperiti caile diversitatii naturale cu produse organice Iehana Cosmetics!